image
Foto

Woningaanbod

In Fase 1 van Oosterburgh komen zes kavels voor vrijstaande woningen, acht kavels voor twee-onder-een-kapwoningen, twee hoekwoningen en vier tussenwoningen. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid. De kavels voor de vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kapwoningen kunt u straks zelf ontwerpen en bebouwen. Wij bouwen de rijwoningen en de huurwoningen en voorzien deze woningen standaard van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Andere kenmerken zijn uiteraard de gasloze uitvoering, comfortabele vloerverwarming en de energiebesparing door de uitstekende isolatie.

Foto

Situatie

Het woningaanbod van Oosterburgh met de verschillende woningtypes en fases. In het voorjaar van 2021 start de verkoop van Fase I. Tegen die tijd is de website voorzien van meer informatie.

Kavels - vrijstaand wonen

Vier kavels liggen aan de westelijke rand van Oosterburgh, direct grenzend aan de groenwal en watergang. Deze kavels krijgen een royale oppervlakte van circa 450m². Verder zijn er twee hoekkavels in het plangebied van circa 280 m². Het Beeld- en kwaliteitsplan geeft de spelregels aan waarbinnen u uw eigen woning kunt ontwerpen en bouwen. Het biedt absoluut voldoende ruimte om uw droomwoning in Oosterburgh te realiseren!

Kavels - twee-onder-een-kapwoningen

De kaveloppervlaktes van de acht twee-onder-een-kapwoningen variëren van circa 210 m² tot circa 260 m². Ook hier biedt het Beeld- en kwaliteitsplan genoeg ruimte om uw woning naar wens te ontwerpen. Te zijner tijd geeft u bij uw inschrijving aan met wie u samen de twee-onder-een-kapwoning wilt bouwen. Schrijft u zich in met een medebouwer dan krijgt u voorrang op een kavel. 

Rij- en hoekwoningen

Aan de centrale groenzone, vlakbij het speelveld voor de kinderen, komen de twee hoek- en zes rijwoningen te liggen. De kavels variëren van circa 109 tot 155 m². Op de begane grond komen uiteraard de woonkamer en keuken, de eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer en een vaste trap naar de zolderverdieping.

Huurwoningen

Ook bouwen we 15 hoek- en rijwoningen die door één van de woningcorporaties verhuurd gaan worden. Een aantal hiervan wordt uitgevoerd als seniorenwoning met een compleet woonprogramma op de begane grond. Om voor een sociale huurwoning in aanmerking te komen, kunt u zich inschrijven bij hurennoordveluwe.nl. Zodra er meer informatie bekend is vindt u dit op de website van noordveluwe.nl.

Foto

Interesse?

Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Meld u aan via deze website en ontvang onze nieuwsbrief!

meld u aan