image
Foto

Woningaanbod Fase 2

Inmiddels is fase 1 succesvol verkocht! Wij verheugen ons erop om u alvast kennis te laten maken met de laatste fase van het nieuwbouwproject Oosterburgh. De verwachting is dat deze laatste fase in het voorjaar van 2022 in verkoop komt.

In fase 2 van Oosterburgh komen drie kavels voor vrijstaande woningen, acht kavels voor twee-onder-een-kapwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en tien levensloopbestendige woningen. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid.

De kavels voor de vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kapwoningen kunt u straks zelf ontwerpen en bebouwen. Liever niet zelf ontwerpen en bouwen? U kunt dan ook kiezen uit één van de acht twee-onder-een-kapwoningen en tien levensloopbestendige woningen. Allen standaard voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Andere kenmerken zijn uiteraard de gasloze uitvoering, comfortabele vloerverwarming en de energiebesparing door de uitstekende isolatie.

SCHRIJF U NU IN

SITUATIE FASE 2

Foto

De Kavels fase 2

Kavels - vrijstaand wonen

De kavels 47, 48 en 49 liggen aan de oostelijke rand van Oosterburgh, direct grenzend aan de Groote Woldweg. Deze kavels krijgen een royale oppervlakte van circa 450m² en met de mogelijkheid voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De kavels bieden absoluut voldoende ruimte om uw droomwoning in Oosterburgh te realiseren!

Kavels - twee-onder-een-kapwoningen

De kaveloppervlaktes van de acht twee-onder-een-kapwoningen variëren van circa 227 m² tot circa 356 m². Het zijn de kavels met bouwnummer 26 tot en met 31, 45 en 46. Bouwen samen met vrienden of familie? Samen een woning ontwerpen? Het kan in Oosterburgh. Bij uw inschrijving kunt u al aangeven met wie u samen de twee-onder-een-kapwoning wilt bouwen.

Levensloopbestendige woning

In de tweede fase van Oosterburgh komen twee rijen van vijf levensloopbestendige woningen met een woonoppervlak van circa 98m2. De woningen met berging hebben naast een woonkamer en een keuken ook een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De verdieping is nog eens ingericht met twee slaapkamers. Ruimte genoeg voor iedereen en dan is er ook nog een heerlijke tuin op het oosten. Het huis is voor iedere levensfase geschikt. We noemen het niet voor niets levensloopbestendig. Parkeren kan op de nabij gelegen openbare parkeerplaatsen.

De levensloopbestendige woningen met de bouwnummers 21 tot en met 25 komen aan de autovrije groenzone, centraal in de nieuwe woonwijk Oosterburgh. De kavels variëren van circa 137 tot 186 m².

De levensloopbestendige woningen met de bouwnummers 36 tot en met 40 komen te liggen aan de zuidoost rand van de wijk. De kavels variëren van circa 133 tot 189 m2.

Twee-onder-een-kapwoning

Nieuw in Oosterburgh is de twee-onder-een-kapwoning met een houten garage. Een heerlijk huis met een woonoppervlak van ca. 123m2 voor u en uw hele familie. Een huis wat al voor u uitgedacht is en wat wordt gebouwd door Van Wijnen. Met drie fijne slaapkamers en een vrij indeelbare tweede verdieping. Daar heeft u geen omkijken meer naar en geeft u de tijd om zich te focussen op de inrichting van uw nieuwe huis.

Vrijwel alle twee-onder-een-kapwoningen hebben ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Alleen bouwnummer 35 is hierop de uitzondering.

Foto

Interesse?


Schrijf u in

Volg ons op Facebook

Oosterburgh

Schrijf u nu in

Oosterburgh