Foto

Woningaanbod Fase 2

In fase 2 van Oosterburgh komen drie kavels voor vrijstaande woningen, acht kavels voor twee-onder-een-kapwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en tien levensloopbestendige woningen. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid.

De kavels voor de vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kapwoningen kunt u straks zelf ontwerpen en bebouwen. Liever niet zelf ontwerpen en bouwen? U kunt dan ook kiezen uit één van de acht twee-onder-een-kapwoningen en tien levensloopbestendige woningen. Allen standaard voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Andere kenmerken zijn uiteraard de gasloze uitvoering, comfortabele vloerverwarming en de energiebesparing door de uitstekende isolatie.

Woningselector

ALLE WONINGEN EN KAVELS ZIJN VERKOCHT

SITUATIE FASE 2

Foto

De Kavels fase 2

Kavels - vrijstaand wonen

De kavels 47, 48 en 49 liggen aan de oostelijke rand van Oosterburgh, direct grenzend aan de Groote Woldweg. Deze kavels krijgen een royale oppervlakte van circa 450m² en met de mogelijkheid voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De kavels bieden absoluut voldoende ruimte om uw droomwoning in Oosterburgh te realiseren!

Kavels - twee-onder-een-kapwoningen

De kaveloppervlaktes van de acht twee-onder-een-kapwoningen variëren van circa 236 m² tot circa 374 m². Het zijn de kavels met bouwnummer 26 tot en met 31, 45 en 46. Bouwen samen met vrienden of familie? Samen een woning ontwerpen? Het kan in Oosterburgh. Bij uw inschrijving kunt u al aangeven met wie u samen de twee-onder-een-kapwoning wilt bouwen.

Levensloopbestendige woning

In de tweede fase van Oosterburgh komen twee rijen van vijf levensloopbestendige woningen met een gebruiksoppervlakte van circa 101m2. De woningen met berging hebben naast een woonkamer en een keuken ook een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De verdieping is nog eens ingericht met twee slaapkamers.

Lees meer

Twee-onder-een-kapwoning

Nieuw in Oosterburgh is de twee-onder-een-kapwoning met een houten garage. Een heerlijk huis met een gebruiksoppervlakte van ca. 125m2 voor u en uw hele familie. Een huis wat al voor u uitgedacht is en wat wordt gebouwd door Van Wijnen. Met drie fijne slaapkamers en een vrij indeelbare tweede verdieping.

Lees meer
Foto

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Alle woningen en kavels zijn VERKOCHT. 


Volg ons op Facebook

Oosterburgh

Schrijf u nu in

Oosterburgh