image
Foto

Woningaanbod

In Oosterburgh komen bouwkavels voor vrijstaande woningen, kavels voor twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen, seniorenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Modern wat betreft wooncomfort, duurzaamheid, veiligheid en gemoedelijkheid. De kavels voor de vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kapwoningen kunt u straks zelf ontwerpen en bebouwen. Wij bouwen ook rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en de huurwoningen en voorzien deze woningen standaard van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Andere kenmerken zijn uiteraard de gasloze uitvoering, comfortabele vloerverwarming en de energiebesparing door de uitstekende isolatie.

SCHRIJF U NU IN

Kies uw kavel of woning

× Oosterburgh interactieve kaart

Vloeropp.

Kavelopp.

De Kavels fase 1 (verkocht)

Kavels - vrijstaand wonen

De kavels 1 tot en met 4 liggen aan de westelijke rand van Oosterburgh, direct grenzend aan de groenwal en watergang. Deze kavels krijgen een royale oppervlakte dat varieert van circa 442m² tot 448m². Verder zijn er twee hoekkavels in het plan, de bouwnummers 5 en 12 met een kaveloppervlak van circa 274m² en 288m². Het biedt absoluut voldoende ruimte om uw droomwoning in Oosterburgh te realiseren!

Kavels - twee-onder-een-kapwoningen

De kaveloppervlaktes van de acht twee-onder-een-kapwoningen met de bouwnummers 6 tot en met 11, 13 en 14, variëren van circa 209m² tot circa 273m². Dit is dé mogelijkheid om samen met vrienden of familie een woning naar wens te ontwerpen en bouwen. Bij uw inschrijving geeft u aan met wie u samen de twee-onder-een-kapwoning wilt bouwen. Schrijft u zich in met een medebouwer dan krijgt u voorrang op een kavel. 

Rijwoningen fase i (verkocht)

Hoek- en tussenwoningen

Aan de autovrije groenzone, vlakbij het speelveld voor de kinderen, komen twee hoek- en vier tussenwoningen te liggen. De woningen met berging hebben verschillende kleuren gevelmetselwerk en aan de voorzijde pronkt een pergola. Dat, samen met de verschillende raamindeling, geeft de zes woningen een gezellige uitstraling. De tussenwoningen hebben de bouwnummers 16 tot en met 19, en de hoekwoningen hebben de bouwnummers 15 en 20. De kavels variëren van circa 112m² tot circa 161m². Op de begane grond komen uiteraard de woonkamer en keuken, de eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer en de woning heeft een vaste trap naar de zolderverdieping.

Downloads

Huurwoningen

Ook bouwen we 15 hoek- en rijwoningen die door één van de woningcorporaties verhuurd gaan worden. Een aantal hiervan wordt uitgevoerd als seniorenwoning met een compleet woonprogramma op de begane grond. Om voor een sociale huurwoning in aanmerking te komen, kunt u zich inschrijven bij hurennoordveluwe.nl. Zodra er meer informatie bekend is vindt u dit op de website van noordveluwe.nl.

Foto

Situatie

Het woningaanbod van Oosterburgh met de verschillende woningtypes en fases. 


Foto

Interesse?


Schrijf u in