image
Foto

Waarom nieuwbouw?

Oosterburgh

Een nieuwbouwwoning brengt veel voordelen met zich mee. Een belangrijke reden is de duurzaamheid en het energieverbruik.

Een nieuw huis is volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd, waardoor de isolatie beter is en uw stookkosten lager zullen zijn dan bij een huis van 10 jaar of ouder. Daarbij is een nieuwe woning vaak comfortabeler, zeker bij deze woningen omdat u geniet van vloerverwarming en uitstekende isolatie. Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Daarbij neemt een nieuwbouwwoning sneller in waarde toe dan een bestaande woning. En wat ook erg fijn is….

U creëert een woning die volledig past bij uw leefstijl. U bent tenslotte de eerste bewoners en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in huis? Wij denken graag met u mee!

Kortom, een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie op de woning. Wel zo prettig!

Foto

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Alle woningen en kavels zijn VERKOCHT. 


Volg ons op Facebook

Oosterburgh

Schrijf u nu in

Oosterburgh