image

Nieuwsberichten

De verkoop start op 3 juni 2021

Ja hoor, we gaan van start! Vanaf donderdag 3 juni 15.00 uur staat alle verkoopinformatie op deze projectwebsite en kunt u de informatie downloaden. Heeft u een keus gemaakt? Dan kunt u zich direct inschrijven voor de bouwnummers van uw keuze. Maar geen haast! U heeft tot maandag 14 juni 12.00 uur om u in te schrijven.

En wat gaat het kosten? 
Op 3 juni staat de complete prijslijst op de projectwebsite, maar we kunnen ons voorstellen dat u alvast graag een prijsindicatie heeft. 

Kavels vrijstaand wonen
De vier kavels (kavelnummer 1 t/m 4) aan de westelijke rand van Oosterburgh hebben een kavelgrootte van circa 445m² en hebben een heerlijk uitzicht richting groenwal en watergang. Verkoopprijs € 235.000,- v.o.n. 

Hoekkavel 5 (circa 274m²), verkoopprijs € 154.000,- v.o.n.
Hoekkavel 12 (circa 288m²), verkoopprijs € 155.000,- v.o.n.

Kavels twee-onder-een-kapwoning
De kavels voor de twee-onder-een-kapwoningen variëren in grootte van circa 209m² tot circa 273m². De verkoopprijzen variëren dan ook van € 110.000,- tot € 130.000,- v.o.n.

Koopwoningen
De kavels voor de koopwoningen variëren in grootte van circa 112m² tot circa 161m². Het woonoppervlak bedraagt circa 109m². De woning is voorzien van drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De keuken is niet inbegrepen. 
De verkoopprijzen variëren van € 246.000,- tot € 276.000,- v.o.n.

Impressie rijwoningen gereed!

Inmiddels is de impressie voor de rijwoningen gereed en deze laten we graag vast zien. Met een rijke variatie in metselwerk en leuke details daarin verwerkt. En een stoere en strakke pergola aan de voorzijde. Net even wat anders dan een doorsnee woning!

 

Bestemmingsplan onherroepelijk

Begin april hebben wij u laten weten dat het bestemmingsplan 6 weken ter visie is gelegd. Deze periode is inmiddels voorbij en wij zijn blij u te kunnen melden dat het bestemmingsplan onherroepelijk is. Wij hadden u graag willen melden dat dan ook daadwerkelijk gestart kon worden met de verkoop. Helaas hebben we nog wat extra tijd nodig om alle verkoop- en bouwstukken af te ronden. Wij vragen nog even uw geduld...

Wij zetten de laatste puntjes op de 'i' en naar verwachting kunnen we medio juni starten met de verkoop. Zodra deze datum vaststaat laten we u dit weten. Ook kunnen we dan de verkoopprijzen bekend maken.

Richting start verkoop!

We hebben nieuws en graag delen we dat met u! Achter de schermen is hard gewerkt aan de ontwerpen en de vergunningen die voor Oosterburgh nodig zijn. Begin maart zijn tijdens de raadsvergadering van de gemeente de plannen vastgesteld. Op dit moment ligt het bestemmingsplan ter visie voor 6 weken. We verwachten dat het bestemmingsplan begin mei onherroepelijk is. Dat zou betekenen dat we vanaf medio mei kunnen starten met de verkoop van Oosterburgh. We doen ons best! 

Naar verwachting vinden er medio mei de eerste werkzaamheden op locatie plaats met het bouwrijp maken van het terrein.

 

Co-creatiebijeenkomst 14-10-2019

Circa 90 belangstellenden waren afgekomen op de tweede co-creatieavond over de nieuwbouwplannen in Oosterwolde. Na de centrale presentatie door ontwikkelaar Marc Mastebroek konden de aanwezigen middels een enquêteformulier aangeven naar welke plattegronden van de verschillende woningtype(s) de voorkeur uitgaat. Op grote panelen waren verschillende seniorenwoningen, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen te zien, allemaal voorzien van prijsranges. Na analyse van alle reacties kunnen we de woningen zoveel mogelijk aanpassen aan de plaatselijke wensen. Een zinvolle avond die een absolute win-win oplevert!

Voorlopig planopzet en woningbouwprogramma

Het voorlopige plangebied en woningbouwprogramma is gepresenteerd tijdens de co-creatiebijeenkomst op dinsdag 16 oktober jl. De voorlopige planopzet is goed beoordeeld tijdens de co-creatiebijeenkomst, onze dank daarvoor. Op deze kaart is nu te zien dat de ontsluiting plaatsvindt op de Groote Woldweg en de Schiksweg. Er is aansluiting op de omliggende bebouwing met een centrale groene hof in het midden.

In totaal komen er ca. 80 woningen. Voor een groot deel komen er zelfbouw kavels, 26 twee-onder-een kapwoningen, 35 rijwoningen, 20 seniorenwoningen en 10 sociale huurwoningen voor UWoon.

Co-creatiebijeenkomst 16 oktober 2018

De opkomst tijdens de co-creatiebijeenkomst op donderdag 16 oktober was fantastisch. Dankzij de input van de belangstellenden hebben wij een goed beeld gekregen over de architectuur van de verschillende woningtypes, de inrichting van de buitenruimten en het stedenbouwkundig plan. Bedankt iedereen hiervoor! In november zullen wij een tweede avond organiseren waarbij wij de uitkomsten van deze avond laten zien en wij graag weer jullie input zouden willen ontvangen op de verschillende plattegronden.

Foto

Interesse?

Schrijf u nu in voor een van de kavels
of woningen van Fase 1

Schrijf u in