image
Foto

UITVERKOCHT! 

Oosterburgh groeit door

Het beste van twee werelden, dat is Oosterburgh! Heerlijk rustig wonen aan de rand van het dorp Oosterwolde, met de gezelligheid van Elburg, Nunspeet én grote stad Zwolle om de hoek. En ook qua natuur kunt u meerdere kanten op. Aan de ene kant de Veluwse bossen en het agrarische polderlandschap direct rond Oosterburgh, en aan de andere kant het uitgestrekte Veluwe- en Drontermeer en de rivier de IJssel. 

In Fase 2 Oosterburgh komen 3 kavels voor vrijstaand wonen en 8 kavels voor een twee-onder-een-kapwoning, 10 levensloopbestendige woningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen met een houten garage. 

Woningselector

ALLE WONINGEN EN KAVELS ZIJN VERKOCHT

Situatietekening

Foto

Ligging

Groene omgeving

De historie van het gebied is terug te vinden in het landschap. Zo zijn belangrijke wegen rondom Oosterwolde, de Zomer- en Winterdijk, al rond 1360 aangelegd. Met het bijbehorende waterbeheer kon de omliggende grond in cultuur worden gebracht en zo ontstond het agrarisch landschap met sloten en dorpse bebouwing. Aan de noordkant van Oosterwolde komt met Oosterburgh een prettige nieuwbouwwijk. Ruim verkaveld, waarbij de bestaande watergangen, groene bomensingels en houtwallen de begrenzing van de bebouwing zijn. Zo wordt de nieuwbouw perfect ingepast in de bestaande structuur van de omgeving.

DE LOCATIE
Foto

Voorzieningen

Dorps wonen in optima forma

Sportpark De Heughte is de thuisbasis van de populaire Verenigde Sport Club Oosterwolde (VSCO’61), een voetbalclub met een groot ledenaantal. Maar ook Dorpshuis De Heerdt vervult een centrale rol in het dorp en is een vertrouwde plek voor veel verenigingen. De inwoners van Oosterwolde maken zich momenteel sterk voor een nieuw multifunctioneel centrum waar straks verenigingen, sportclubs en allerlei dorpsactiviteiten een plek vinden. Het kenmerkt de saamhorigheid van het dorp en de gedreven samenwerking tussen de verenigingen. Uw boodschappen doet u om de hoek in Oostendorp of Elburg.

Foto

INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Alle woningen en kavels zijn VERKOCHT. 


Volg ons op Facebook

Oosterburgh

Schrijf u nu in

Oosterburgh